Nuri Şahin’in istediği golcü belli oldu

Teknik direktörlük görevine Nuri Şahin’i getiren Borissia Dortmund’da transfer çalışmaları başladı. Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Alman ekibi ilk olarak forvet takviyesi yapmayı hedefliyor.

Alman haber portalı Ruhr Nachrichten’e göre Sarı-Siyahlı ekip forvet transferi için Stuttgart’ın golcüsü Serhou Guirassy’nin transferini tamamlamak üzere. Dormund, 28 yaşındaki Gineli forveti 18 milyon euro serbest kalma bedeli karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberde, ayrıca Guirassy’nin mevcut yıllık maaşı olan 3 milyon euronun üç katını kazanarak yeni takımında en çok kazanan oyunculardan biri olması bekleniyor. Bu dört yıllık kontratın Dortmund’a toplam maliyeti yaklaşık 60 milyon euro olacak. Nuri Şahin’in de takımda görmek istediği forvetin transferinin önümüzdeki haftalarda tamamlanması planlanıyor.

Serhou Guirassy, bu sezon Ştuttgart formasıyla Bundesliga’da 28 maça çıkıp 28 gol atarak ligde Harry Kane’nin ardından en çok gol atan 2. oyuncu oldu. Guirassy, geçen yaz Rennes’ten 9 milyon euro karşılığında Stutrgart’a katılmıştı.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx